2 Web Sitesi Alana 1 Web Sitesi ÜCRETSİZ..
dernek sitesi

Derneklere Sanal Post

Derneklere  Sanal Post

Son çıkartığımız yeni versiyon 4,1 dernek sitesinin en önemli özelliği derneklere sanal post hizmetidir. Web siteniz üzerinden üyelerinizden kredi kartı ile aidat, bağış ve benzeri ödemeleri alabilirsiniz.

Ücretsiz SSL güvenlik seritikası vererek güvenli bir ödeme alt yapısı oluşturmaktayız. Ödeme yapan kullanıcılar isteklerine göre peşin veya taksit seçeneklerinden faydalanabilirler. Sanal postu kullanabilmek için resmi dernek olmanız gerekiyor.  Ödeme alt yapısının sizden isteyeceği resmi belgeler faaliyet belgesi tüzük banka hesap bilgileriniz v.b. temin edip onayladıklarında sanal postunuz hazır olmaktadır.

Derneklere sunduğumuz Sanal postlu web sitesini incelemek için burayı tıklayınız.

Anahtar Kelimeler: derneklere sanal post  dernekler için kredi kartı

dernek site satın al
Whatsapp Canlı Destek