Toplamda üç adet demo mevcut olup farklı renk seçenekleri vardır.
DEMO 1 İÇİN TIKLAYINIZ.

DEMO 2 İÇİN TIKLAYINIZ.
Demo2 veya Demo3 ten birini satın aldığınızda diğerine tek tıklama ile her zaman geçiş yapabilirsiniz.
Renk 1 Renk 2 Renk 3 Renk 4 Renk 5 Renk 6 Renk 7 Renk 8

DEMO 3 İÇİN TIKLAYINIZ.
Renk 1 Renk 2 Renk 3 Renk 4 Renk 5 Renk 6 Renk 7 Renk 8

Demo2 ve Demo3 satın alanlar yukarıdaki tüm renklere sahipler. Renkler arası geçiş yapabilirler. Demo1 ise örnekteki gibi tek renktir.
Sitenin background (arka tarafına) serbest resim atabilirsiniz.

Kurulumu biz yapıp bir günde sitenizi hazır hale getirmekteyiz. Yönetim paneli kullanımı kolay olup tarafımızca yazılımı hazırlanmıştır. Sorunsuz hatasızdır.
Hosting+Kurulum
1.600 TL Kdv'si içindedir.
Alan adınız yoksa bizden alırsanız 600 TL fiyata eklenilir. kredi kartı ile ödeme
Sipariş Ver Köy Dernek Web Site Teması

Ekstradan özellik isterseniz lütfen iletişime geçiniz.

ADMIN PANEL TANITIM VİDEOLARI

ÜSTÜN TEKNİK ÖZELLİKLER

Kontrolü % 100 sizde olup size sunacağımız yönetim panelden kolaylıkla sitenizi güncelleyebilirsiniz.

check Ücretsiz Hosting + Kurulum + SSL Sertifikası
 check Çoklu Yabancı Dil Desteği (İngilizce, Almanca, Rusça, Arapça)
 checkTüm cihazlarla uyumlu (Cep Telefonu, Tablet, Bilgisayar vb.) Responsive Tasarımlı
 check SEO Uyumlu, Google, Bing, Yandex vb. Arama Motorlarında Üst Sıralarda Yer Alma
  Kredi Kartı Modülü, üyelerinizden aylık yıllık aidat alma, bağış(kurban bağışı, ramazan kumanyası v.b.) ödemeleri web siteniz üzerinden alınabilme.
 check Ana kategori bölümlerine sınırsız kategori ve alt kategori (sayfa ve alt sayfa) oluşturma.
 check Sınırsız Haber ve Duyuru Ekleme / Ziyaretçilerin haber sonuna yorum ekyelebilmesi
 check Dernek Tarihçesi ve Tüzük Sayfaları
 check Yönetim Kurulu, Kurucular, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Denetim Kurul Sayfaları
 check Dernek Faaliyetleri ile Dernek Etkinlikleri Sayfası (Düğün, piknik etkinlik ilanı)
 check Dernek Başkanı Mesaj Sayfası
 check Köyünüzün veya Beldenizin Tanıtımı ile Tarihçe Sayfaları
 check Mahallenin Tanıtımı ve Muhtarlarımız Sayfaları
 check Gezilecek Yerler Sayfası
  Kan Bankası, Üyelerinizin kan grubunu ekleme ve ihtiyaç halinde kan grubu sorgulama
 check Fotoğraf Galerisi - Sınırsız kategori ekleme ile tek veya toplu fotoğraf ekleme özelliği, üye olanın fotoğraf ekeleyebilme özelliği.
 check Videolar Sayfası, Derneğinize veya Köyünüze ait video ekleme, üüye olanın video ekeleyebilme özelliği.
 check Yazar ve Makale Ekleme / Ziyaretçilerinizin makaleye yorum ekleme özelliği.
  Üye Aidat Takip Sistemi (Geniş raporlama aylar ve yıllar itibariyle toplam borç alma, yazdırma excell çıktı mevcut.)
  Üyenizin Aidat Borcunu Siteniz Üzerinden Öğrenmesi
 check Üyelik Sistemi - Üyelere Özel Sayfalar, Üyelik Mesaj Sistemi, Üyelerinizin web sitenize Resim ve Video gönderebilme özelliği
 check Kolay Yönetilebilir ve Türkçe Yönetim Paneli
  Yönetim panele birden fazla kullanıcı ekleyebilir, bu kullanıcılara sayfa yetkilendirmesi yapabilirsiniz. Örnek A... kullanıcısı sadece Haber ekleyebilir.
  Web sitenize bırakılan mesajlar (iletişim formu, ziyaretçi defteri), üyelik başvurusu, fotoğraf ve video gönderen olduğunda mail adresinize bildirim gitmekte.
 check Yönetim panelinizden hazır renkleri seçerek sitenizin renklerini değiştirebilir, isterseniz sitenizin background (arka tarafına) istediğiniz resmi yükleyebilir gösterebilirsiniz.
 check Web sitenizin Sol ve Sağ tarafındaki modülleri(Duyurular, Hava Durumu, Köşe Yazıları, Döviz Kuru) v.b. Yönetim panelinizden Göster / Gizle yapabilirsiniz.
 check Sms hizmeti, üyelerinize dernek veya köy isminizle toplu sms gönderimi
 check Burs Sayfası, Burs Verenler, Burs Koşulları
 check Etkinlikler Takvimi
 check Siteniz açılırken pop-up pencere gösterimi (reklam, düğün, etkinlik v.b. duyurular için) İsteğinize göre aktif pasif yapabilirsiniz.
 check Özlü Sözler
 check Vefat Edenler Sayfası (Taziye Mesajları Yazma Okuma Bölümleri)
 check Üyelerimiz Sayfası / Resmi ve Site Üyeleri diye ikiye ayrılmakta
 check Ziyaretçi Defteri Sayfası
 check İletişim Sayfanız (Adres Telefon v.b. bilgileri yanında İletişim Formu Bulunması)
 check Google Haritalarda konum ekleme özelliği, haritalarda yerinizin gösterilmesi
 check Reklam Alanları - Sınırsız reklam eklenme özelliği
 check Demo2 ve Demo3 te Yararlı Linkler
 check Demo2 ve Demo3 te Anket
 check Demo2 ve Demo3 te Dosya İndirme Panosu
 check Döviz Kurları ile Hava Durumu (Kendiliğinden güncellemeli)
 check Ziyaretçi Sayacı - Google Analytics Entegreli
 check Facebook Twitter Paylaş ve Ekle butonları - Sosyal Ağlarınıza Ait Linklerinizin Paylaşımı (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube)
 check Whatsapp Canlı Destek
 check Derneğinize veya Köyünüze ait mail hesaplarınızın açılması.

Sipariş Ver

para iadesi Satışlarımızda iade garantisi vardır. Bu garanti örnek demonun dışında tek bir eksik özellik olsa bile koşulsuz 14 gün içinde ödediğiniz tutar iade edilir. Size vereceğimiz sitenin tasarımı yukarıdaki demolarla aynıdır. İçeriğini dilediğiniz gibi yönetim panelinizden kolaylıkla güncelleyebilirsiniz.

Tasarımlar Yetersiz mi ?

Örnek tasarımları yetersiz buluyorsanız istediğiniz web sitesini bize özel yaptırabilirsiniz.

Teklif Alınız
dernek sitesi

Derneklere Web Sitesi

Detaylı Bilgi > Fiyat: 1.600 TL ( KDV Dahil )
köy sitesi

Köylere Web Sitesi

Detaylı Bilgi > Fiyat: 1.600 TL ( KDV Dahil )
Kooperatif web sitesi

Kooperatiflere Web Sitesi

Detaylı Bilgi > Fiyat: 1.800 TL ( KDV Dahil )
Apartman site web sitesi

Apartman ve Sitelere Web Sitesi

Detaylı Bilgi > Fiyat: 1.800 TL ( KDV Dahil )

Nasıl Çalışır ?

İlk siparişinizden sitenizi teslim alana kadar olan çalışma çizelgemiz için aşağıdaki butonu tıklayınız.
NASIL ÇALIŞIR >>

Ücretsiz Deneyin