Ne tür web siteleri yapmaktasınız?

Bizlerin uzmanlık alanı Derneklere, Köylere, Vakıflara, Kooperatiflere, Belediyelere web sitesi yapmaktır. Üste örnek demo sayfasında çalışmalarımız mevcuttur. Yönetim paneli sunarak istediğiniz gibi içerik ekleme çıkarma yaparak web sitenizi dolu dolu hale getirebiliyorsunuz. Böylelikle daha fazla üyelerinizle etkileşime geçebilirsiniz.

Web Sitem Kaç Günde Bana Teslim Edilir?

Siparişinizden bir gün sonra web siteniz teslim edilir. Sipariş formunda belirtiğiniz mail adresine yönetim panel şifreleri gönderilir. Bu şifre ile web sitenizi düzenleyebilirsiniz, ekleme çıkarma yapabilirsiniz.

Wordpress ve Joom Dernek Köy Sitelerinden Farkınız Nedir?

Wordpress ve Joom hazır sistemlerdir. Açık kaynak kodlu olduklarından yazılım açıklarını herkes tarafından bilinir ve yönetim panelini kullanması oldukça zordur. Yönetim paneli kullanmak için nerdeyse bir uzman olmanız gerekiyor veya bir eğitim almanız gerekiyor. Bizde ise tasarım ve yazılım kendi ekibimiz tarafından hazırlanmış olup (MVC/C#) kaynak kodları kapalı olup güvenlidir. Panelimizin kullanımı oldukça basittir. Menü yapılarımız modülerimiz bilgisayar eğitimi almamış kişiler dahi rahatlıkla kullanabilme düzeyindedir. Yönetim panelimiz kesinlikle tek bir arıza sorun çıkarmaz ürünümüzün arkasındayız aksi halde ödediğiniz tutarı iade ediyoruz.

Alan Adım Yok Ne Yapmalıyım?

Alan adınız yok ise herhangi bir domain firmasından temin edebilirsiniz veya bizde sipariş esnasında yeni alan adı alacağım seçerseniz kolaylıkla web sitenizle beraber domain adını satın almış olursunuz.

Düşündüğünüz alan adı dolumu boşmu kontrol etmek için Anasayfa da Domain Sorgulama kısmından istediğiniz alan adını yazarak alınabilir imkanı varmı kontrol edebilirsiniz.

Alan Adım Başka Yerde Kayıtlı Ne Yapmalıyım?

Alan adınızın kayıtlı olduğu yere dns değişikliği yapmanız gerekiyor. Dns adreslerimiz Sipariş Ver sayfasında alan adımı kullanacağım seçtiğinizde karşınıza çıkar. İsterseniz bizi arayarak yardım alabilirsiniz.

Kendi Hostingim Var Taşıyabilirmiyim?

Yazılımımız kaynak kod korumalı olup kendi güvenli sunucularımızda barındırıyoruz. Yedekleme bakım teknik destek hizmetimizin içerisindedir.

Fiyatlarınıza KDV Dahil Midir?

Evet fiyatlarımıza %18 KDV dahildir.

Teknik Destek İçin Ücret Alınıyor mu?

Hazır Dernek Sitesinden web site hizmeti aldığınız sürece ücretsiz teknik desteğimiz mevcuttur.

Yönetim Paneliniz Mevcut Mu?

Evet yönetim panelimiz mevcut, Responsive mobil uyumlu olup yönetim panelinizden sitenizin içindeki içerikleri dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Kullanımı oldukça basit ve kullanışlıdır. Piyasadaki hazır joom tarzı yönetim paneli olmayıp asp.net ile yazılmış profesyonel kullanımı oldukça basit paneldir. Siparişinizden sonra kullanımı hakkında size öğretimi yapılacaktır. Yıl içerisinde istediğiniz gibi destek ekibimizi arayabilir destek alabilirsiniz.

Web Sitemde Üyelik Olacak mı?

Üyelik sistemi mevcuttur. Üye Ol sayfanızdan üyeler üye başvurusunda bulunurlar, bu bilgiler sizin yönetim panelinize düşer siz onaylarsanız üye olurlar. Üyelik Resmi Üye ve Site Üyesi diye ikiye ayrılır. Kişiyi istediğiniz kategoride kaydedebilirsiniz.

Bağış Yap, Aidat Ödeme Sistemi Nasıl Çalışıyor?

Ödeme sistemini kullanabilmek için öncelikle resmi bir kuruluş olmanız gerekiyor. Ödeme sistem alt yapısı iyzico.com üzerinden çalışmaktadır. iyzico firması sizden resmi faaliyete bulunduğunuza dair resmi belgeler istemektedir. Onay verdiklerinde üyeliğiniz aktif olmakta web siteniz üzerinden ödeme alabileceksiniz. Daha fazla bilgi için web siteleri üzerinden veya sözleşmelerinden ulaşabilirsiniz.

Yıllık Uzatım Ücreti Varmı?

İnternette tüm web sitelerin yıllık uzatım ücreti mevcuttur. e-ticaret, şirket sitesi, kişisel blog, dernek köy siteleri farketmeksizin yıldan yıla uzatılırlar. Yıllık uzatım ücreti hosting ile domain ücretidir. Satın aldığınız paket türüne göre değişmektedir. Bizi arayarak net ücreti öğrenebilirsiniz.

Siteye Resim Ve Videoları Nasıl Ekleyeceğim?

Resim eklerken ebat sorunu yaşamadan kolaylıkla resminizi seçip yükle diyorsunuz. Resim ebatını sistemimiz kendisi ayarlamaktadır. Kendisi küçültme yapmaktadır. Video ise Youtube.com da beğendiğiniz videoları kapasite sorunu olmadan kolaylıkla ekleyebiliyorsunuz, Ekleme anlatımı yönetim panelinizde mevcuttur.

Memnun Kalmasam İade Edebilirmiyim?

Bizler verdiğimiz hizmette ve bilgi birikimimize tecrübemize güvenmekteyiz. Bu yüzden sitede çalışmayan veya düzeltilmeyen bir durumla karşılaşıp 48 saat içinde düzeltilmez ise iade hakkınız bulunmaktadır.

Yıl İçinde Bir Sorunla Karşılaşsam Teknik Destek Veriyormusunuz?

Evet, 09:00 - 18:00 saatleri arası telefonlarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Nasıl Sipariş Verebilirim?

Ödememi Nasıl Yapacağım?

1.Banka Havalesi 2.Kredi Kartı

Firmanıza Güvenebilirmiyim?

Firmamızın kurucusu internet sektöründe 18 yıllı aşkın süredir faaliyet göstermektedir. Sektörde saygın yeri bulunan Pnoks Yazılım Danışmanlık Hizmetlerinin kuruluşuyuz. Google arama sonuçlarında her zaman üst sıralarda olup referanslarımızı web sitemizde belirtiriz, referanslarımızdan bizi daha iyi inceleyebilirsiniz.

Nasıl Çalışır ?

İlk siparişinizden sitenizi teslim alana kadar olan çalışma çizelgemiz için aşağıdaki butonu tıklayınız.
NASIL ÇALIŞIR >>

Ücretsiz Deneyin