Dernek site örneklerimiz üç farklı tasarımdan ibarettir. Demo1 Yenilikçi bir tasarıma sahiptir. Daha çok yardım dernekleri sivil toplum kuruluşları bu tasarımı seçerler.

Dernek web site demo örnekleri

olan Demo2 ve Demo3 geleneksel örneğimizdir. bu demoları seçenler demo2 ve demo3 arasında geçiş diledikleri zaman tek tıklamayla geçiş yapabilirler. Bu tasarımı daha çok hemşeri dernekleri, yardım dernekleri, eğitim ve dayanışma dernekleri, köy dernekleri tercih ederler.

DEMO 1 İÇİN TIKLAYINIZ.

DEMO 2 İÇİN TIKLAYINIZ.
Demo2 veya Demo3 ten birini satın aldığınızda diğerine tek tıklama ile her zaman geçiş yapabilirsiniz.
DEMO 3 İÇİN TIKLAYINIZ.

Dernek Web Site Kurulum

Dernek web site siparişinizden sonra kurulumu biz yapıp hazır hale getirmekteyiz. Hazırlanma süresi 1 gündür. Siz sunduğumuz yönetim paneli ile dernek web sitenizi kolaylıkla yönetebilirsiniz. İsterseniz alt kullanıcılar tanımlayarak sizi dışınızda yönetici atayabilirsiniz. Site ile beraber ssl güvenlik sertifikası ile sanal pos yazılımı içindedir. Üyelerinizden aidat bağış gibi ödemeler alabilirsiniz.

İnternet'te sayısız dernek sitesi örneklerini incelemiş sinizdir. 12 yıldan beri sadece derneklere web sitesi yapan hazır dernek sitesinin örnek demosunu incelemenizi tavsiye ederiz.

Bu demoda dernek hakkında tanıtım yazısı tarihçesi, kurucular ile yönetim kurulu, üyeler foto galerisi ve videolar sayfası, haber ve duyuru, başkanın yazısı makale ve yazarlar bölümü üye ol bölümü gibi bir çok sayfadan oluşmaktadır.

Dernek site örnekleri için burayı tıklayınız.