Hazır Dernek Sitesi

Blog Yazıları

Giresun Dernek Sitesi

Giresun bölgesinde birçok dernek web site tasarımı yaptık. Sizi de aramızda görmek isteriz. Hizmet verdiğimiz ilçeler Yağlıdere, Alucra, Tirebolu, Bulancak, Şebinkarahisar, Çamoluk, Çanakçı, Dereli, Eynesil, Görele, Doğankent  ilçe ve köylerini tanıtarak Giresun özlemenizi gidermekteyiz. Giresun da dernek sitesi isterseniz 1 günde kurulumu yapıp web sitenizi açıyoruz. Örnek demo sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: Giresun  Çanakçı  Çamoluk  Eynesil  dernek sitesi  dernek  giresun dernek sitesi  giresun dernek  dernek web site tasarımı  giresunlular deneği

Yönetim Panel Tanıtım Videoları

İletişim Formu

Web Sitesinin Derneklere Faydaları

Derneklerin amaçları arasında daha fazla üyeye sahip olmak, haber ve etkinliklerinin hızlı doğru bir şekilde üyesine ulaştırılmasını sağlamak bunu sağlayan en büyük araçlarından biri web sitesi oluşturmaktan geçiyor.

Dernek web sitesi ile haber ve duyurularını en ucuz ve etkili şekilde ulaştırabilirsiniz. Bunun yanında resim ve video paylaşarak görsel olarak kullanıcılara daha fazla anlatımda bulunabilirsiniz.

Yapmış olduğumuz örnek dernek sitesini inceleyebilir sipariş verebilirsiniz.

Dernek Köy Sitesini Nasıl Kurabilirim ?

Örnek Demo sayfamızı tıklayarak Dernek ve Köy Sitesinin özellikleri ve tasarım hakkında bilgi alınız.

Dernek sitesi yaptırmak istiyorum

Dernek sitesi yaptırırken sektöründe isim yapmış firma ile çalışmanız daha doğru olur. Size teknik destek sağlayacak, yıllık uzatım öncesinde sizi uyaracak, site içeriklerinizi yedekleyecek, site bakımını yapacak firma olmaldır.

Sipariş esnasında  web site trafik kotası, disk kotası olmamasına dikkat ediniz. Aksi halde bir süre sonra içerik ekleyemezsiniz veya web sitenizin erişimi kapanır.

Derneklere Üye Aidat Takip Yazılımı

Yapmış olduğumuz dernek köy sitelerinin yönetim paneline Aidat takip yazılımı ekledik. Eğer web sitenizde aidat takip yazılımı bulunmuyorsa bizimle iletişime geçerek web sitenize entegre edelim.

Üye İşlemleri menüsünde resmi ve site üyeleri diye iki ayırıyoruz.

Resmi üyelerinizin aidatlarını girebilir yıllar itibariyle kontrol edebilirsiniz. İstediğiniz kadar yıl ekleyebilirsiniz.

Üyenizde web sitenize girerek kendi aidat borcunu online olarak  görebilir takip edebilir.

Ayrıca üyeye ait tüm bilgileri girebilir güncelleyebilirsiniz.

Dernek sitesine resim ekleme işlemleri

Bize sipariş vermenizden sonra size yönetim paneli sunuyoruz. Fotoğraf galerisi, yönetim kurulu, haberler ve diğer tüm sayfa içeriklerine resim eklerken bilgisayarınıza resim işleme programını kurmanıza resimleri küçültme gibi ebatlandırma işlemlerine  gerek yok.  Sistemimiz sizi hiç uğraştırmadan kendisi resmi ebatlandırmaktadır.