Dernek web sitesi fiyatları, çeşitli faktörlere göre değişebilir. Örneğin, bir dernek web sitesinin tasarımı ve içeriği ne kadar özelleştirilmişse, fiyat da o kadar yüksek olabilir. Ayrıca, bir dernek web sitesi için hangi özelliklerin ve hizmetlerin kullanılacağı da fiyatı etkileyebilir.

Dernek web sitesine sadece 1600 kdv dahil fiyatıyla sahip olabilirsiniz.

Örneğin, bir dernek web sitesi için etkinlik takvimi, online ödeme seçenekleri ve diğer özel özellikler eklemek fiyatı yükseltebilir. Ayrıca, bir dernek web sitesi için aylık bakım ve güncelleme hizmetlerinin de satın alınması fiyatı etkileyebilir.

Hazır Dernek Sitesi 2012 yıllından bu yana uygun fiyatlara web sitesi vermektedir. Yönetim paneli kullanımı kolay olup Türkiye nin en gelişmiş dernek sitesini sunmaktadır.

Fiyat ve örnek demo yu incelemek için aşağıdaki linki tıklayınız.