Hazır Dernek Sitesi

Blog Yazıları

Dernek sitesi yeni versiyonumuz 4.0 çıktı.

Dernek sitesi denildiğinden ilk akla gelen firmamız uzun bir aradan sonra gelişmiş yeni versiyonumuzu bitirmiş bulunmaktayız.

Bu yeni versiyonda yıllardır ihtiyaçlarınız not alındı eksiklerimiz giderildi. Tüm cihazlarla uyumlu web sitesi ortaya çıkardık. İsteyen mevcut müşterilerimiz web sitelerini bu yeni versiyona geçiş yaptırabilirler.

Sunduğumuz yenilikler,

- Sayfa tasarımı mobil uyumlu hale getirildi.
Web sitemizin tüm kodları yeniden yazılarak, masaüstü bilgisayarlar, mobil telefonlar, Tabletler, TV'ler ve diğer tüm cihazlarla uyumlu hale getirildi. Web sitemizin yanında admin panelin görünümü iyileştirildi.

- Yönetim panele tek admin girişi mevcut idi. Bundan böyle admin birden fazla kullanıcı ekleyebilir, bu kullanıcılara  sayfa yetkilendirmesi yapabilir.  Yetkilendirme seviye 1, seviye 2, seviye 3 şeklinde sınırlı olmayıp, eklediği kullanıcılara istediği sayfaları sorumlu hale getirebilir duruma getirildi. Örnek A kullanıcısı sadece Haber ekleyebilir.

- Web sitenize bırakılan mesajlar (iletişim formu, ziyaretçi defteri), üyelik başvurusu, üyelerin fotoğraf ve video gönderdiğinde mail adresinize doğrudan bildirim gitmekte.

- Web sitenizin arka planında düz renk kullanılıyordu bunun yerine istediğiniz bir fotoğrafı ekleyebiliyorsunuz.

- Web sitenizin Sol ve Sağ tarafındaki modülleri (Duyurular, Hava Durumu, Köşe Yazıları, Günlük Gazeteler, Başkanın Yazısı, İndirme Panosu Yararlı Linkler v.b.) Yönetim panelinizden Göster / Gizle yapabilirsiniz.

- Yönetim panelde hareketsiz fazla kalındığından oturum düşmekte idi, bu ortadan kaldırıldı.

- Dernek web sitesi seo uyumlu hale getirildi. Meta etiketleri otomatik oluşmakta.

Anahtar Kelimeler: yeni versiyon  dernek sitesi  gelişmiş  yeni  mobil tasarım  yönetim panel  seo

Yönetim Panel Tanıtım Videoları

İletişim Formu

Web Sitesinin Derneklere Faydaları

Derneklerin amaçları arasında daha fazla üyeye sahip olmak, haber ve etkinliklerinin hızlı doğru bir şekilde üyesine ulaştırılmasını sağlamak bunu sağlayan en büyük araçlarından biri web sitesi oluşturmaktan geçiyor.

Dernek web sitesi ile haber ve duyurularını en ucuz ve etkili şekilde ulaştırabilirsiniz. Bunun yanında resim ve video paylaşarak görsel olarak kullanıcılara daha fazla anlatımda bulunabilirsiniz.

Yapmış olduğumuz örnek dernek sitesini inceleyebilir sipariş verebilirsiniz.

Dernek Köy Sitesini Nasıl Kurabilirim ?

Örnek Demo sayfamızı tıklayarak Dernek ve Köy Sitesinin özellikleri ve tasarım hakkında bilgi alınız.

Dernek sitesi yaptırmak istiyorum

Dernek sitesi yaptırırken sektöründe isim yapmış firma ile çalışmanız daha doğru olur. Size teknik destek sağlayacak, yıllık uzatım öncesinde sizi uyaracak, site içeriklerinizi yedekleyecek, site bakımını yapacak firma olmaldır.

Sipariş esnasında  web site trafik kotası, disk kotası olmamasına dikkat ediniz. Aksi halde bir süre sonra içerik ekleyemezsiniz veya web sitenizin erişimi kapanır.

Derneklere Üye Aidat Takip Yazılımı

Yapmış olduğumuz dernek köy sitelerinin yönetim paneline Aidat takip yazılımı ekledik. Eğer web sitenizde aidat takip yazılımı bulunmuyorsa bizimle iletişime geçerek web sitenize entegre edelim.

Üye İşlemleri menüsünde resmi ve site üyeleri diye iki ayırıyoruz.

Resmi üyelerinizin aidatlarını girebilir yıllar itibariyle kontrol edebilirsiniz. İstediğiniz kadar yıl ekleyebilirsiniz.

Üyenizde web sitenize girerek kendi aidat borcunu online olarak  görebilir takip edebilir.

Ayrıca üyeye ait tüm bilgileri girebilir güncelleyebilirsiniz.

Dernek sitesine resim ekleme işlemleri

Bize sipariş vermenizden sonra size yönetim paneli sunuyoruz. Fotoğraf galerisi, yönetim kurulu, haberler ve diğer tüm sayfa içeriklerine resim eklerken bilgisayarınıza resim işleme programını kurmanıza resimleri küçültme gibi ebatlandırma işlemlerine  gerek yok.  Sistemimiz sizi hiç uğraştırmadan kendisi resmi ebatlandırmaktadır.