Dernek sitesi denildiğinden ilk akla gelen firmamız uzun bir aradan sonra gelişmiş yeni versiyonumuzu bitirmiş bulunmaktayız.

Bu yeni versiyonda yıllardır ihtiyaçlarınız not alındı eksiklerimiz giderildi. Tüm cihazlarla uyumlu web sitesi ortaya çıkardık. İsteyen mevcut müşterilerimiz web sitelerini bu yeni versiyona geçiş yaptırabilirler.

Sunduğumuz yenilikler,

- Sayfa tasarımı mobil uyumlu hale getirildi.
Web sitemizin tüm kodları yeniden yazılarak, masaüstü bilgisayarlar, mobil telefonlar, Tabletler, TV'ler ve diğer tüm cihazlarla uyumlu hale getirildi. Web sitemizin yanında admin panelin görünümü iyileştirildi.

- Yönetim panele tek admin girişi mevcut idi. Bundan böyle admin birden fazla kullanıcı ekleyebilir, bu kullanıcılara  sayfa yetkilendirmesi yapabilir.  Yetkilendirme seviye 1, seviye 2, seviye 3 şeklinde sınırlı olmayıp, eklediği kullanıcılara istediği sayfaları sorumlu hale getirebilir duruma getirildi. Örnek A kullanıcısı sadece Haber ekleyebilir.

- Web sitenize bırakılan mesajlar (iletişim formu, ziyaretçi defteri), üyelik başvurusu, üyelerin fotoğraf ve video gönderdiğinde mail adresinize doğrudan bildirim gitmekte.

- Web sitenizin arka planında düz renk kullanılıyordu bunun yerine istediğiniz bir fotoğrafı ekleyebiliyorsunuz.

- Web sitenizin Sol ve Sağ tarafındaki modülleri (Duyurular, Hava Durumu, Köşe Yazıları, Günlük Gazeteler, Başkanın Yazısı, İndirme Panosu Yararlı Linkler v.b.) Yönetim panelinizden Göster / Gizle yapabilirsiniz.

- Yönetim panelde hareketsiz fazla kalındığından oturum düşmekte idi, bu ortadan kaldırıldı.

- Dernek web sitesi seo uyumlu hale getirildi. Meta etiketleri otomatik oluşmakta.