10 yıldır derneklere web sitesi yaparak tecrübemiz ve teknolojimiz ile alanımızda en iyisiyiz. Dernek web site tasarımı responsive tasarımlı olup admin paneli de responsive tasarımlıdır. Her türlü mobil cihazlarla uyumlu tasarıma sahip olup tüm cihaz çözünürlüğünü desteklemektedir.  Size sunduğumuz admin paneli ise  kullanımı kolay kullanışlıdır.

Dernek köy sitesi kurulum işlemleri sadece beş adımda gerçekleşmektedir.

1- Örnek Demo İncelemesi
Örnek Demo sayfamızı tıklayarak Dernek ve Köy Sitesinin özellikleri ve tasarım hakkında bilgi alınız.

2- Sipariş

Sitemizde sipariş ver sayfasında sipariş veriyorsunuz.

3- Ödeme Kısmı

Sipariş ver sayfasında banka havalesi ile kredi kartı ile ödemenizi yapıyorsunuz.

4- Dernek Köy Site Kurulumu Yapılıyor

Ödemenizden sonra müşteri temsilcimiz sizi arayacak.  İsterseniz 0212 436 8360 nolu telefondan bizi arayabilirsiniz. Kurulum işlemlerine başlayacağız.

5- Web Siteniz Yayında...

1 günde Web siteniz açılmış olup yönetim panel şifreniz mail adresinize gönderilmekte.