Hazır Dernek Sitesi

Blog Yazıları

Dernek Scripti Full

Gelişmiş full dernek scritpti istiyorsanız, yeni çıkardığımız 4,1 versiyon tam size göre. Bu yeni versiyonda üyeler aidat borçlarını görebilir kredi kartıyla aidat veya bağış ödemesi yapabilirler.

Sınırsız kategori ve alt kategori ekleme özelliği ile haberler, duyurular, fotoğraf galerisi, video galerisi, dernek yönetimi dernek hakkında bilgiler veya köy/ilçe hakkında bilgiler gibi çok fazla seçeneği aşağıdaki linkimizi tıklayarak görebiir inceleyebilirsiniz.

Yönetim Panel Tanıtım Videoları

Anahtar Kelimeler: dernek scripti full  full  dernek scripti

İletişim Formu

Web Sitesinin Derneklere Faydaları

Derneklerin amaçları arasında daha fazla üyeye sahip olmak, haber ve etkinliklerinin hızlı doğru bir şekilde üyesine ulaştırılmasını sağlamak bunu sağlayan en büyük araçlarından biri web sitesi oluşturmaktan geçiyor.

Dernek web sitesi ile haber ve duyurularını en ucuz ve etkili şekilde ulaştırabilirsiniz. Bunun yanında resim ve video paylaşarak görsel olarak kullanıcılara daha fazla anlatımda bulunabilirsiniz.

Yapmış olduğumuz örnek dernek sitesini inceleyebilir sipariş verebilirsiniz.

Dernek Köy Sitesini Nasıl Kurabilirim ?

Örnek Demo sayfamızı tıklayarak Dernek ve Köy Sitesinin özellikleri ve tasarım hakkında bilgi alınız.

Dernek Sitesi Script

Derneklere özel web sitemizi örnek demo sayfamızı inceleyebilirsiniz.  Hazır script kopyala yapıştır şeklinde olmayıp, Asp.net C# dili ile yazılımış olan sitemizi sorunsuz kullanabilirsiniz.

Kurulumu biz yapıp size hazır şekilde sitenizi açıyoruz.

Yönetim paneli oldukça kolay olup örnek olarak bir resim ekleyecek iseniz sadece gözat ekle diyorsunuz. Resimi küçültme büyültme işlemleri ile uğraşmıyorsunuz. Sistem kendisi ebatlandırmakta.

Dernek Sitesi Kaç Günde Teslim Ediliyor

Dernek site script siparişi verdiğinizde 24 saat içinde kurulum tamamlayıp sitenizi yayına alırız.

Bunun için bize derneğinizin ünvanı adresi varsa logonuzu göndermeniz yeterlidir.

Daha detaylı bilgi için yukarıda örnek demo linkimizi tıklayınız.

Ucuz Dernek Sitesi

Ucuz dernek sitesi isterseniz 180 TL ye   dernek sitemiz  mevcut.

İsterseniz disk ve trafik alanı daha artırılmış  240 TL dernek sitesi alabilirisiniz.

Dernek web sitenize sınırsız şekilde haber, duyuru, resim, video v.b. tüm içeriklerinizi girebilirsiniz.

Daha ayrıntı için yukarıdaki Örnek Demo linkini tıklayınız..

Kredi Kartı ile Ödeme Yapabilirsiniz

Dernek Köy site siparişlerinizi kredi kartı ile ödeme almaya başladık. Üstelik isterseniz 9 taksite kadar imkanlardan faydalanabilrsiniz.

Ödeme sayfası 256 Bit Şifreleme ile korunmaktadır. Sistemimiz müşteri güvenliğine 1. derece önem vermekte ve ödemeleri sadece 3D Secure güvenlik doğrulaması ile kabul etmektedir.

Müşterilere ait kart bilgileri hiç bir şekilde sistemde tutulmamakta ve bu konudaki hassasiyetimiz mesafeli satış sözleşmesi ile kayıt altına alınmıştır.

Dernekler hangi alan adı alır

org.tr alan adı  organization kelimesinden türemektedir. org.tr alan adı dernek ve vakıf gibi kar amacı gütmeyen kuruluşlar içindir. Tabii org domain kullanmak zorunlu değildir. com uzantılı alan adı ile yayına başlayan derneklerde vardır. Bunda bir sakınca yoktur.

com domaini evraksız hemen tescil edilebilinir. org.tr domaini ise resmi bir dernek olmak kaydıyla size göndereceğimiz alan adı tahsis formunu imza kaşe yapılıp, dernek tüzüğünün ilk üç sayfası ile son sayfasının taranıp bize gönderilmesi ile org.tr alan adınız tescil olunur.

Dernek sitesi nasıl kurulur

Üyelerinizle daha fazla etkileşim için web sitesine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunun için önce alan adı tescili sonra hosting almanız gerekiyor. Ardında web site tasarımı yaptırmanız lazım. Biz hazır dernek sitesi olarak tüm bunları yaparak size anahtar teslim hizmeti sunuyoruz. Siz hiç uğraşmadan 1 günde web sitenizi hazır hale getirip yayına alıyoruz.

Dernek Scripti

Dernek scriptleri arasında kullanımı kolay kullanıcı dostu olan web sitemizi lütfen inceleyiniz. Dernek script siparişi verdiğinizde 1 günde kurulumu yapıp size hazır hale getiriyoruz.

Asp.net C# diliyle yazılmış olan web sitemiz tamamı admin panelidir. Mobil uyumlu seo dostu kodlamasına sahiptir.  Dernek script lerini incelemişseniz çoğunluk wordpress veya joom tabanlı olup kullanması oldukça zordur. Kullanabilmek için belirli bir seviye bilgi gerektirmektedir. Bizde ise bilgisayarınıza herhangi bir program kurmadan kolayca web sitenize ekleme çıkarma yapabilirsiniz. Yaptığımız web sitesinin arkasındayız. Web sitesinde oluşabilecek hata arıza durumlarında 10 gün içinde para iadesi vardır.

Dernek scritpi için detaylı bilgiyi aşağıdan bulabilirsiniz.

Dernek Sitesi

Türkiyenin en gelişmiş dernek sitesi olan Hazır Dernek Sitesinin demolarını incelediniz mi? Vaktinizi biraz ayırarak bu gelişmiş dernek sitesi örneklerimizde bir derneğin tüm ihtiyaçlarını karşıladığını ve kolay yönetim paneli ile rahatlıkla yazı resim videolarınızı ekleyebileceğinizi göreceksiniz.

Dernek sitesi denilince akla ilk gelen hazır dernek sitesi 14 yıllık tecrübe ve bilgi birikimi ile ihtiyaçlarınıza uygun çözümler üretecektir.