Tüm derneklerin ihtiyacı gözetilerek tasarımı ve kodlaması yapılmış hazır uygun kullanışlı dernek scriptidir.

Kullanışlı yönetim paneli olup, kolaylıkla dernek web sitesini güncelleyebilirsiniz. Dernek scripti içerisinde çoklu yabancı dil mevcuttur. Sınırsız kategori ve alt kategori ekleyebilirsiniz.

Aşağıdaki demolarımızdan dernek scriptlerimizi inceleyebilir size uygun olanı sipariş verebilirsiniz.

DERNEK SCRİPT 1 İÇİN TIKLAYINIZ.

DERNEK SCRİPT 2 İÇİN TIKLAYINIZ.

Dernek Script demolardan Demo2 veya Demo3 ten birini satın aldığınızda diğerine tek tıklama ile her zaman geçiş yapabilirsiniz.

Renk 1 Renk 2 Renk 3 Renk 4 Renk 5 Renk 6 Renk 7 Renk 8

DERNEK SCRİPT 3 İÇİN TIKLAYINIZ.

Renk 1 Renk 2 Renk 3 Renk 4 Renk 5 Renk 6 Renk 7 Renk 8

Dernek Script demolarından Demo2 ve Demo3 satın alanlar yukarıdaki tüm renklere sahipler. Renkler arası geçiş yapabilirler. Demo1 ise örnekteki gibi tek renktir.

Dernek scripti satın alsam kurulum nasıl olacak ?

Dernek script satın alarak kurulum ile uğraşmıyorsunuz. Fiyatımızın içerisinde hosting ile kurulum içinndedir. Kurulum işlemlerini biz yapıyoruz bir gün içinde dernek web sitenizi ve yönetim panelini teslim ediyoruz.

Dernek Aidat Yönetimi Var mı?

Evet Online Aidat Yönetimi mevcuttur. Ayrıca satın aldığınız dernek scripti içinde resmi üyeleri borçlandırabilir, üyelerinizin aidatını takip edebilir ve onlardan online kredi kartı ile ödeme alabilirsiniz.

Dernek Web Sitemizden Bağış Alabilirmiyiz?

Hazır Dernek SitesiÜzerinden satın aldığınız web sitesi üzerinden kolaylıkla bağış veya aidat alabilirsiniz. Yazılımı entegre edilmiştir. Sizin yapacağınız ödeme platformu olan iyzico'ya üye olup api kodu almanız.

dernek bağış yönetimi

Dernek web sitenizde yukarıdaki gibi kutucuklar oluşturup bağış türü ve tutarı belirtebiliyorsunuz.

Farklı Dernek Tasarım Seçenekleri

Hazır Dernek Sitesi üzerinde üç çeşit tasarım mevcut olup beğendiğiniz tasarımı bir günde kurarak hizmetinize sunuyoruz. Bu tasarım seçeneklerinde demo 2 ve demo 3 tasarımlarında farklı renk seçenekleri mevcut olup kullanıcı odaklı derneğin tüm ihtiyaçları gözetilerek tasarımı yapılmıştır.
Hazır Dernek Web Sitesi günümüz web sitelerinin w3 standart ölçü ve kodlamasında responsive mobil uyumlu olup, tüm cihazlar ile uyumludur.

• Kredi Kartı Modülü, üyelerinizden bağış veya aylık yıllık aidat alma, kurban bağışı v.b. ödemeleri web siteniz üzerinden kredi kartıyla alabilirsiniz.
  • Ana kategori bölümlerine sınırsız kategori alt kategori (sayfa ve alt sayfa) oluşturma.
  • Sınırsız Haber ve Duyuru Ekleme / Ziyaretçilerinizin habere yorum eklemesi
  • Dernek Tarihçesi ve Tüzük Sayfaları
  • Yönetim Kurulu, Kurucular, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Denetim Kurul Sayfaları
  • Dernek Başkanı Mesaj Sayfası
  • Köyünüzün veya Beldenizin Tanıtımı ile Tarihçe Sayfaları
  • Fotoğraf ve Video Galerisi
  • Üyelik Sistemi - Üyelere Özel Sayfalar, Üyelik Mesaj Sistemi, Üyelerinizin web sitenize Resim ve Video gönderebilme özelliği
  • Üye Aidat Takip Sistemi (Geniş raporlama aylar ve yıllar itibariyle toplam borç alma, yazdırma excell çıktı mevcut.)
  • Derneğinize veya Köyünüze ait mail hesaplarınızın açılması.