Hazır Dernek Sitesi

Blog Yazıları

Dernek Scripti

Dernek scriptleri arasında kullanımı kolay kullanıcı dostu olan web sitemizi lütfen inceleyiniz. Dernek script siparişi verdiğinizde 1 günde kurulumu yapıp size hazır hale getiriyoruz.

Asp.net C# diliyle yazılmış olan web sitemiz tamamı admin panelidir. Mobil uyumlu seo dostu kodlamasına sahiptir.  Dernek script lerini incelemişseniz çoğunluk wordpress veya joom tabanlı olup kullanması oldukça zordur. Kullanabilmek için belirli bir seviye bilgi gerektirmektedir. Bizde ise bilgisayarınıza herhangi bir program kurmadan kolayca web sitenize ekleme çıkarma yapabilirsiniz. Yaptığımız web sitesinin arkasındayız. Web sitesinde oluşabilecek hata arıza durumlarında 10 gün içinde para iadesi vardır.

Dernek scritpi için detaylı bilgiyi aşağıdan bulabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: dernek  script  scripti  hazır script  dernek script

Yönetim Panel Tanıtım Videoları

İletişim Formu

Web Sitesinin Derneklere Faydaları

Derneklerin amaçları arasında daha fazla üyeye sahip olmak, haber ve etkinliklerinin hızlı doğru bir şekilde üyesine ulaştırılmasını sağlamak bunu sağlayan en büyük araçlarından biri web sitesi oluşturmaktan geçiyor.

Dernek web sitesi ile haber ve duyurularını en ucuz ve etkili şekilde ulaştırabilirsiniz. Bunun yanında resim ve video paylaşarak görsel olarak kullanıcılara daha fazla anlatımda bulunabilirsiniz.

Yapmış olduğumuz örnek dernek sitesini inceleyebilir sipariş verebilirsiniz.

Dernek Köy Sitesini Nasıl Kurabilirim ?

Örnek Demo sayfamızı tıklayarak Dernek ve Köy Sitesinin özellikleri ve tasarım hakkında bilgi alınız.

Dernek sitesi yaptırmak istiyorum

Dernek sitesi yaptırırken sektöründe isim yapmış firma ile çalışmanız daha doğru olur. Size teknik destek sağlayacak, yıllık uzatım öncesinde sizi uyaracak, site içeriklerinizi yedekleyecek, site bakımını yapacak firma olmaldır.

Sipariş esnasında  web site trafik kotası, disk kotası olmamasına dikkat ediniz. Aksi halde bir süre sonra içerik ekleyemezsiniz veya web sitenizin erişimi kapanır.

Derneklere Üye Aidat Takip Yazılımı

Yapmış olduğumuz dernek köy sitelerinin yönetim paneline Aidat takip yazılımı ekledik. Eğer web sitenizde aidat takip yazılımı bulunmuyorsa bizimle iletişime geçerek web sitenize entegre edelim.

Üye İşlemleri menüsünde resmi ve site üyeleri diye iki ayırıyoruz.

Resmi üyelerinizin aidatlarını girebilir yıllar itibariyle kontrol edebilirsiniz. İstediğiniz kadar yıl ekleyebilirsiniz.

Üyenizde web sitenize girerek kendi aidat borcunu online olarak  görebilir takip edebilir.

Ayrıca üyeye ait tüm bilgileri girebilir güncelleyebilirsiniz.

Dernek sitesine resim ekleme işlemleri

Bize sipariş vermenizden sonra size yönetim paneli sunuyoruz. Fotoğraf galerisi, yönetim kurulu, haberler ve diğer tüm sayfa içeriklerine resim eklerken bilgisayarınıza resim işleme programını kurmanıza resimleri küçültme gibi ebatlandırma işlemlerine  gerek yok.  Sistemimiz sizi hiç uğraştırmadan kendisi resmi ebatlandırmaktadır.