Asagidaki Demomuz;
Derneklere, Köylere, Vakiflara, Kooperatiflere, Sendikalara, Sivil Toplum Kuruluslarina, Belediyelere uygun olup ona göre uyarlanir.

DEMO 1 IÇIN TIKLAYINIZ.
DEMO 2 IÇIN TIKLAYINIZ.
Demo2 veya Demo3 ten birini satin aldiginizda digerine tek tiklama ile her zaman geçis yapabilirsiniz.
DEMO 3 IÇIN TIKLAYINIZ.
Dernek demo fiyatlari ile teknik özellikleri görmek ve siparis vermek için Dernek Demolari sayfasini ziyaret ediniz.

Iyi bir dernek temasi sade ve kullanisli olmali,  tasarim da sadelik özellikle ileri yasli insanlarin web sitesini daha kolay gezinmelerini saglar.

Yasi ileri olan insanlarda görme problemleri olacagindan fontlar da daha sade düz verdana, tahoma, arial tarzi fontlardan olusma paragraflar seçilmelidir.

Güvenlik elbette önemlidir. Wordpress gibi açik kaynak siteler yerine daha güvenli özel yazilimli siteler seçmelisiniz.

Biz ise özel yazilimli benzersiz web sitesi sunarak kullanimi kolay olup iki dernek temasi yaklasik 10 adet renk seçimi vardir. Bu renkler arasinda geçis yapabilirsiniz. Çok tema oldugunda modüler zayif eksik bulunmasi yerine 2 tema yaparak tüm bilgi birikimimizi uygulayarak zengin bir çok modüllerimiz vardir.

Dernek temasi  seçiminde diger bir önemli konu sitenin mizanpaji basliklarin kolay bulunabilmesi, tüm cihazlarda sorunsuz görüntülenmesi gerekir.

Dernek temalari veya köy dernek temalari için yönetim paneli önemlidir. Devamli veri ekleme çikarma ihtiyaci olacagindan yönetim paneli olmali ki kolayca ekleme çikarma yapmalisiniz.

Yönetim panel de wordpress tarzi panelerin kullanmasi bilgi gerektirir kullanmasi zordur. Bunun yerine özel yazilimli paneller daha kolaydir. Panelimizi kullanan müsterilerimiz siradan dernek veya köyün insani veya muhtaridir. Bilgisayar mühendisi veya web site tasarimci gibi bir bilgi sahibi olmadan rahatça kullanabilmekteler.

Hazir Dernek Sitesin de bulunan temamizda dernek, vakif ve köyler için sunulan dernek temasinda yaklasik 10 adet renk vardir. Bu renkler arasinda tek tiklama ile temalar renkler arasinda geçis yapabilirsiniz. Yesil butona bastiginizda yesile, kirmizi butona bastiginizda sitenin rengi kirmiziya dönmektedir.