Sıkça Sorulan Sorular

Hizmetleriniz Nelerdir?

Bizlerin uzmanlık alanı Derneklere ve Köylere web sitesi yapmaktır. Üste örnek demo sayfasında çalışmalarımız mevcuttur. Derneğinizin veya Köyünüzün tanıtımı haber, duyuru, resim, video ve içeriklerle web sitenizin zengin görünüme kavuşturularak üyelerinizle etkileşime geçilmesini sağlıyoruz. Daha fazla bilgi için lütfen bizi arayınız.

Hazır Wordpress ve Joom Dernek ve Köy Dernek Sitelerinden Farkınız Nedir?

Wordpress ve Joom hazır sistemlerdir. Açık kaynak kodlu olduklarından yazılım açıklarını herkes tarafından bilinir ve yönetim panelini kullanması oldukça zordur. Yönetim paneli kullanmak için nerdeyse bir uzman olmanız gerekiyor veya bir eğitim almanız gerekiyor. Bizde ise tasarım ve yazılım kendi ekibimiz tarafından hazırlanmış olup (Asp.net C#) kaynak kodları kapalı olup güvenlidir. Panelimizin kullanımı oldukça basittir. Menü yapılarımız modülerimiz bilgisayar eğitimi almamış kişiler dahi rahatlıkla kullanabilme düzeyindedir. Yönetim panelimiz kesinlikle tek bir arıza sorun çıkarmaz ürünümüzün arkasındayız aksi halde ödediğiniz tutarı iade ediyoruz.

Web Sitem Kaç Günde Bana Teslim Edilir?

1 Günde tarafınıza teslim edilir.

Alan Adım Yok Ne Yapmalıyım?

Alan adınız yok ise biz tescil ediyoruz.

Alan Adım Başka Yerde Kayıtlı Ne Yapmalıyım?

Alan adınızın kayıtlı olduğu yere dns değişikliği yapmanız gerekiyor. Dns adreslerimiz: ns1.hosttr.com - ns2.hosttr.com İsterseniz bizi arayarak yardım alabilirsiniz.

Kendi hostingim var taşıyabilirmiyim?

Yazılımımız kaynak kod korumalı olup kendi güvenli sunucularımızda barındırıyoruz. Yedekleme bakım teknik destek hizmetimizin içerisindedir.

Yönetim Paneliniz Mevcut mu?

Evet yönetim panelimiz mevcut, Responsive mobil uyumlu olup yönetim panelinizden sitenizin içindeki içerikleri dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Kullanımı oldukça basit ve kullanışlıdır. Piyasadaki hazır joom tarzı yönetim paneli olmayıp asp.net ile yazılmış profesyonel kullanımı oldukça basit paneldir. Siparişinizden sonra kullanımı hakkında size öğretimi yapılacaktır. Yıl içerisinde istediğiniz gibi destek ekibimizi arayabilir destek alabilirsiniz.

Yıllık Uzatım Ücreti varmı?

İnternette tüm web sitelerin yıllık uzatım ücreti mevcuttur. e-ticaret, şirket sitesi, kişisel blog, dernek köy siteleri farketmeksizin yıldan yıla uzatılırlar. Yıllık uzatım ücretlerinde sunucu yazılım varsa domain ücreti içindedir. Satın aldığınız paket türüne göre değişmektedir. Bizi arayarak net ücreti öğrenebilirsiniz.

Siteye Resim ve Videoları nasıl ekleyeceğim?

Resim eklerken ebat sorunu yaşamadan kolaylıkla resminizi seçip yükle diyorsunuz. Resim ebatını sistemimiz kendisi ayarlamaktadır. Kendisi küçültme yapmaktadır. Video ise Youtube.com da beğendiğiniz videoları kapasite sorunu olmadan kolaylıkla ekleyebiliyorsunuz, Ekleme anlatımı yönetim panelinizde mevcuttur.

Yıl İçinde Bir Sorunla Karşılaşsam Teknik Destek Veriyormusunuz?

Evet, 09:00 - 18:00 saatleri arası telefonlarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Nasıl Sipariş Verebilirim?

Sipariş Ver sayfamızdan online sipariş verebilmenin yanında 0212 436 83 60 telefonumuzu arayarak yardım alabilirsiniz.

Ödememi Nasıl Yapacağım?

1.Banka havalesi 2.Kredi Kartı 3.Postaneden havale

Memnun Kalmasam İade Edebilirmiyim?

Bizler verdiğimiz hizmette ve bilgi birikimimize tecrübemize güvenmekteyiz. Bu yüzden sitede çalışmayan veya düzeltilmeyen bir durumla karşılaşıp 24 saat içinde düzeltilmez ise iade hakkınız bulunmaktadır.

Firmanıza Güvenebilirmiyim? / Kimlere Bağlısınız?

Firmamızın kurucusu internet sektöründe 14 yıllı aşkın süredir faaliyet göstermektedir. Sektörde saygın yeri bulunan Ventine Yazılım Bilişim Hizmetlerinin kuruluşuyuz. Tüm yaptığımız web sitelerine teknik destek ekibimiz her zaman yardımcı olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız.