Sıkça Sorulan Sorular

Hizmetleriniz Nelerdir?

Bizlerin uzmanlık alanı Derneklere ve Köylere web sitesi yapmaktır. Üste örnek demo sayfasında çalışmalarımız mevcuttur. Derneğinizin veya Köyünüzün tanıtımı haber, duyuru, resim, video ve içeriklerle web sitenizin zengin görünüme kavuşturularak üyelerinizle etkileşime geçilmesini sağlıyoruz. Daha fazla bilgi için lütfen bizi arayınız.

Hazır Wordpress ve Joom Dernek ve Köy Dernek Sitelerinden Farkınız Nedir?

Wordpress ve Joom hazır sistemlerdir. Açık kaynak kodlu olduklarından yazılım açıklarını herkes tarafından bilinir ve yönetim panelini kullanması oldukça zordur. Yönetim paneli kullanmak için nerdeyse bir uzman olmanız gerekiyor veya bir eğitim almanız gerekiyor. Bizde ise tasarım ve yazılım kendi ekibimiz tarafından hazırlanmış olup (Asp.net C#) kaynak kodları kapalı olup güvenlidir. Panelimizin kullanımı oldukça basittir. Menü yapılarımız modülerimiz bilgisayar eğitimi almamış kişiler dahi rahatlıkla kullanabilme düzeyindedir. Yönetim panelimiz kesinlikle tek bir arıza sorun çıkarmaz ürünümüzün arkasındayız aksi halde ödediğiniz tutarı iade ediyoruz.

Web Sitem Kaç Günde Bana Teslim Edilir?

1 Günde tarafınıza teslim edilir.

Alan Adım Yok Ne Yapmalıyım?

Alan adınız yok ise biz tescil ediyoruz. Fiyatımızın içerisindedir.

Alan Adım Başka Yerde Kayıtlı Ne Yapmalıyım?

Alan adınızın kayıtlı olduğu yere size vereceğimiz DNS nolarımızı alan adınızı aldığınız yere vermenizden sonra, alan adınız bize yönlenecektir. Teknik servisimiz size yardımcı olacaktır.

Kendi hostingim var taşıyabilirmiyim?

Yazılımımız kaynak kod korumalı olup kendi güvenli sunucularımızda barındırıyoruz. Yedekleme bakım teknik destek hizmetimizin içerisindedir.

Yönetim Paneliniz Mevcutmu?

Evet yönetim panelimiz mevcut, Yönetim panelinizden sitenizin içindeki içerikleri dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Kullanımı oldukça basit ve kullanışlıdır. Piyasadaki hazır joom tarzı yönetim paneli olmayıp asp.net ile yazılmış profesyonel kullanımı oldukça basit paneldir. Siparişinizden sonra kullanımı hakkında size öğretimi yapılacaktır. Yıl içerisinde istediğiniz gibi destek ekibimizi arayabilir destek alabilirsiniz.

Siteye Resim ve Videoları nasıl ekleyeceğim?

Resim eklerken ebat sorunu yaşamadan kolaylıkla resminizi seçip yükle diyorsunuz. Resim ebatını sistemimiz kendisi ayarlamaktadır. Kendisi küçültme yapmaktadır. Video ise Youtube.com veya Vimeo.com da beğendiğiniz videoları kapasite sorunu olmadan kolaylıkla ekleyebiliyorsunuz, Ekleme anlatımı yönetim panelinizde mevcuttur.

Yıl İçinde Bir Sorunla Karşılaşsam Teknik Destek Veriyormusunuz?

Evet, 09:00 - 18:00 saatleri arası telefonlarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Nasıl Sipariş Verebilirim?

Talep formumuzu doldurarak veya 0212 436 83 60 Telefonumuzu arayarak sipariş verebilirsiniz.

Ödememi Nasıl Yapacağım?

1.Banka havalesi 2. Postaneden havale 3. Kredi Kartı

Memnun Kalmasam İade Edebilirmiyim?

Bizler verdiğimiz hizmette ve bilgi birikimimize tecrübemize güvenmekteyiz. Bu yüzden sitede çalışmayan veya düzeltilmeyen bir durumla karşılaşırsanız 24 saat içinde düzeltilmez ise iade hakkınız bulunmaktadır.

Firmanıza Güvenebilirmiyim? / Kimlere Bağlısınız?

Firmamız kurucusu internet sektöründe 14 yıllı aşkın süredir faaliyet göstermektedir. Sektörde saygın yeri bulunan Ventine Yazılım Bilişim Hizmetleri kuruluşuyuz. Tüm yaptığımız web sitelerine teknik destek ekibimiz her zaman yardımcı olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız.