Demo2 veya Demo3 ten birini satın aldığınızda diğerine tek tıklama ile her zaman geçiş yapabilirsiniz.

Renk 1
Renk 2
Renk 3
Renk 4
Renk 5
Renk 6
Renk 7
Renk 8

Demo2 ve Demo3 satın alanlar yukarıdaki tüm renklere sahipler. Renkler arası geçiş yapabilirler. Demo1 ise örnekteki gibi tek renktir.
Sitenin background (arka tarafına) serbest resim atabilirsiniz.

para iadesi

iade şartları Satışlarımızda iade garantisi vardır. Bu garanti örnek demonun dışında tek bir eksik özellik olsa bile koşulsuz 14 gün içinde ödediğiniz tutar iade edilir.

Size vereceğimiz sitenin tasarımı yukarıdaki demolarla aynıdır. İçeriğini dilediğiniz gibi yönetim panelinizden kolaylıkla güncelleyebilirsiniz.

Menü isimleri isteğinize göre değiştirilir. Örnek: İlimiz Hakkında yerine Kurumumuz Hakkında

Hazır Dernek Köy Sitesi Satın Alın
Hazır Dernek Köy Sitesi
Hosting+Kurulum

%30 indirimli
540 TL Kdv'si içindedir.

9 taksit ile ödeme imkanı
Domain adınız yoksa bizden alırsanız 200 TL fiyata eklenilir.

SUNUCU ÖZELLİKLERİ
Hostingimize kurulum bizden
5000 Mb. Web Alanı
20 Gb. Aylık Trafik
1 Adet MS SQL Server
20 Adet E-Posta
MVC ASP.NET C# Yazılımlı
7*24 Teknik Destek

Dernek ve Köy Sitesi Yaptıracaklar !!
Derneğinize veya Köyünüze ait web site siparişi verin 1 Günde Sorunsuz Hazır Halde Web Sitenizi Yayınlayalım

check Piyasadaki dernek sitelerine göre üstün tasarım ve yazılım
check Sorunsuz işleyiş / Sıfır hata
check Kolayca güncellenebilen sayfalar / Metin, resim, video ekleme v.b.
check Tükçe yönetim paneli - Yönetim panel kullanımı için teknik destek
check Dernek ve köylerin ihtiyacı gözetilerek yapılmış modüler

KOLAY YÖNETİMLİ, TÜRKİYE'NİN LİDER EN İYİ DERNEK SİTESİ SAĞLAYICISI

ÜSTÜN TEKNİK ÖZELLİKLER

Kontrolü % 100 sizde olup size sunacağımız yönetim panelden kolaylıkla sitenizi güncelleyebilirsiniz.

ADMIN PANEL TANITIM VİDEOLARI

Hosting + Kurulum + SSL Sertifikası
  Tasarım: Mobil Responsive Tasarımlı, SEO Uyumlu
  Kredi Kartı Modülü, üyelerinizden bağış veya aylık yıllık aidat alma, kurban bağışı v.b. ödemeleri web siteniz üzerinden kredi kartıyla alabilirsiniz.
  Ana kategori bölümlerine sınırsız kategori alt kategori (sayfa ve alt sayfa) oluşturma.
  Sınırsız Haber ve Duyuru Ekleme / Ziyaretçilerinizin habere yorum eklemesi
  Dernek Tarihçesi ve Tüzük Sayfaları
  Yönetim Kurulu, Kurucular, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Denetim Kurul Sayfaları
  Dernek Faaliyetleri ile Dernek Etkinlikleri Sayfası (Düğün, piknik etkinlik ilanı)
  Dernek Başkanı Mesaj Sayfası
  Köyünüzün veya Beldenizin Tanıtımı ile Tarihçe Sayfaları
  Mahallelerimiz, Muhtarlarımız Sayfaları
  Gezilecek Yerler Sayfası
  Kan Bankası, Üyelerinizin kan grubunu ekleme ve ihtiyaç halinde kan grubu sorgulama
  Fotoğraf Galerisi - Sınırsız kategori ekleme ile tek veya toplu fotoğraf ekleme özelliği, üyelerinizde fotoğraf ekleyebilir.
  Videolar Sayfası, Derneğinize veya Köyünüze ait video ekleme, üyelerinizinde video ekleyebilme özelliği
  Yazar ve Makale Ekleme / Ziyaretçilerinizin makaleye yorum ekleme özelliği.
  Üye Aidat Takip Sistemi (Geniş raporlama aylar ve yıllar itibariyle toplam borç alma, yazdırma excell çıktı mevcut.)
  Üyenizin Aidat Borcunu Siteniz Üzerinden Öğrenmesi
  Üyelik Sistemi - Üyelere Özel Sayfalar, Üyelik Mesaj Sistemi, Üyelerinizin web sitenize Resim ve Video gönderebilme özelliği
  Yönetim Paneli - Bu panel ile web sitenizi kolaylıkla güncelleyebilirsiniz.
  Yönetim panele birden fazla kullanıcı ekleyebilir, bu kullanıcılara sayfa yetkilendirmesi yapabilirsiniz. Örnek A... kullanıcısı sadece Haber ekleyebilir.
  Web sitenize bırakılan mesajlar (iletişim formu, ziyaretçi defteri), üyelik başvurusu, fotoğraf ve video gönderen olduğunda mail adresinize bildirim gitmekte.
  Yönetim panelinizden hazır renkleri seçerek sitenizin renklerini değiştirebilir, isterseniz sitenizin background (arka tarafına) istediğiniz resmi yükleyebilir gösterebilirsiniz.
  Web sitenizin Sol ve Sağ tarafındaki modülleri(Duyurular, Hava Durumu, Köşe Yazıları, Döviz Kuru) v.b. Yönetim panelinizden Göster / Gizle yapabilirsiniz.
  Sms hizmeti, üyelerinize dernek veya köy isminizle toplu sms gönderimi
  Burs Sayfası, Burs Verenler, Burs Koşulları
  Etkinlikler Takvimi
  Siteniz açılırken pop-up pencere gösterimi (reklam, düğün, etkinlik v.b. duyurular için) İsteğinize göre aktif pasif yapabilirsiniz.
  Özlü Sözler
  Vefat Edenler Sayfası (Taziye Mesajları Yazma Okuma Bölümleri)
  Üyelerimiz Sayfası / Resmi ve Site Üyeleri diye ikiye ayrılmakta
  Ziyaretçi Defteri Sayfası
  İletişim Sayfanız (Adres Telefon v.b. bilgileri yanında İletişim Formu Bulunması)
  İletişim sayfanızda Google Maps Haritalarda yerinizin gösterilmesi
  Reklam Alanı
  Demo2 ve Demo3 te Yararlı Linkler
  Demo2 ve Demo3 te Anket
  Demo2 ve Demo3 te Dosya İndirme Panosu
  Döviz Kurları ile Hava Durumu (Kendiliğinden güncellemeli)
  Ziyaretçi Sayacı - Google Analytics Entegreli
  Facebook Twitter Paylaş ve Ekle butonları - Sosyal Ağlarınıza Ait Linklerinizin Paylaşımı (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube)
  Whatsapp Canlı Destek
  Derneğinize veya Köyünüze ait mail hesaplarınızın açılması.

Tüm müşterilerimize site teslim sırasında yönetim panelini tanıtıp öğretiyoruz. Site tesliminden sonra ücretsiz teknik desteğimiz devam etmektedir.