Örnek Demo

Site rengini ve tasarımı isteğinize göre sonradan yönetim panelinizden tek bir tıklama ile değiştirebilirsiniz.

Size vereceğimiz sitenin tasarımı yukarıdaki demolarla aynıdır. İçeriğini dilediğiniz gibi yönetim panelinizden kolaylıkla güncelleyebilirsiniz.

Menü isimleri isteğinize göre değiştirilir. Örnek: Derneğimizin Tarihçesi yerine Köyümüzün Tarihçesi

SUNUCU ÖZELLİKLERİ
Sınırsız Web Alanı Hosting
Sınırsız Aylık Trafik
1 Adet MS SQL Server- Sınırsız Veri alanı
100 Adet E-Posta
Asp.Net Yazlımlı
7*24 Teknik Destek

Dernek Sahiplerii !!
Derneğinize veya Köyünüze ait web site siparişi verin 1 Günde Sorunsuz Hazır Halde Sitenizi Yayınlayalım

Piyasadaki dernek sitelerine göre üstün tasarım ve yazılım
Sorunsuz işleyiş / Sıfır hata
Kolayca güncellenebilen sayfalar / Metin, resim, video ekleme v.b.
Tükçe yönetim paneli - Yönetim panel kullanımı için teknik destek
Dernek ve köylerin ihtiyacı gözetilerek yapılmış modüler

KOLAY YÖNETİM, TÜRKİYENİN EN İYİ DERNEK SİTESİ

Satışlarımızda iade garantisi vardır. Bu garanti örnek demonun dışında eksik özellik veya sitenin arızalı durumlarında koşulsuz 10 gün içinde ödediğiniz tutar iade edilir. İddialıyız Kalitemize Güveniyoruz.

ÜSTÜN TEKNİK ÖZELLİKLER

SİTE İÇERİKLERİNİN TAMAMI DEĞİŞTİREBİLİR ÖZELLİĞİNDEDİR.
Kontrolü % 100 sizde olup size sunacağımız yönetim panelden kolaylıkla sitenizi güncelleyebilirsiniz.

ADMIN PANEL TANITIM VİDEOLARI
  SMS hizmeti, üyelerinize dernek veya köy isminizle toplu sms gönderimi
  Sol kategori bölümlerine Sınırsız kategori alt kategori (sayfa ve alt sayfa) oluşturma.
  Sınırsız Haber ve Duyuru Ekleme / Ziyaretçilerinizin habere yorum ekleme özelliği ile habere sınırsız fotoğraf ekleyebilmeniz.
  Derneğinizin Tarihçesi ve Tüzük Sayfaları
  Yönetim Kurul Listesi ve Derneğinizin Kurucular Sayfası
  Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Denetim Kurul Sayfaları
  Dernek Faaliyetleri ile Dernek Etkinlikleri Sayfası (Düğün, piknik etkinlik ilanı)
  Dernek Başkanı Mesaj Sayfası
  Üye Aidat Takip Sistemi (Türkiye de ilk ve tek bizde mevcut. Geniş raporlama aylar ve yıllar itibariyle toplam borç alma, yazdırma excell çıktı mevcut.)
  Üyenizin Aidat Borcunu Siteniz Üzerinden Öğrenmesi
  Üyelik Sistemi - Üyelere Özel Sayfalar, Üyelik Mesaj Sistemi, Üyelerinizin web sitenize Resim ve Video gönderebilme özelliği

Beldenizin veya Köyünüzün Tanıtımı ile Tarihçe Sayfaları
  Mahallelerimiz, Muhtarlarımız Sayfaları
  Gezilecek Yerler Sayfası
  Fotoğraf Galerisi - Sınırsız kategori ekleme ile sınırsız toplu fotoğraf ekleyebilirsiniz, üyelerinizde fotoğraf ekleyebilir.
  Videolar Sayfası, Derneğinize veya Köyünüze ait sınırsız video ekleme, üyelerinizinde video ekleyebilme özelliği
  Sınırsız Yazar ve Makale Ekleme / Ziyaretçilerinizin makaleye yorum ekleme özelliği.
  Burs Sayfası, Burs Verenler, Burs Koşulları
  Etkinlikler Takvimi
  Siteniz açılırken pop-up pencere gösterimi (reklam, düğün, etkinlik v.b. duyurular için) İsteğinize göre aktif pasif yapabilirsiniz.
  Esnaf ve İş Adamlarımız Sayfası
  Özlü Sözler
  Kaybetikleriniz Sayfası (Taziye Mesajları Yazma Okuma Bölümleri)
  Üyelerimiz Sayfası / Resmi ve Site Üyeleri diye ikiye ayrılmakta
  Ziyaretçi Defteri Sayfası
  İletişim Sayfanız (Adres Telefon v.b. bilgileri yanında İletişim Formu Bulunması)
  İletişim sayfanızda Google Maps Haritalarda yerinizin gösterilmesi
  Sitenizi tavsiye et modülü
  2 Adet Reklam Alanı (Sınırsız reklam alabilirsiniz.) + Firma Rehberi
  Yararlı Linkler
  Gazeteler sayfası, Günlük gazeteler taranmış şekildedir. Üyeleriniz 20 gazete okuyabilir. / Kendiliğinden güncellemeli
  Döviz Kurları ile Hava Durumu (Kendiliğinden güncellemeli)
  Dosya İndirme Panosu
  Ziyaretçi Sayacı
  Facebook Twitter Paylaş ve Ekle butonları
  Sosyal Ağlarınıza Ait Linklerinizin Paylaşımı (Facebook, Twitter, Youtube)
  Derneğinize veya Köyünüze ait E-posta hesaplarınızın açılması.

Tüm müşterilerimize site teslim sırasında yönetim panelini tanıtıp öğretiyoruz. Site tesliminden sonra ücretsiz teknik desteğimiz devam etmektedir.