dernek sitesi hakkında 2012 yıllından bu yana hizmet veren Hazır Dernek Sitesi www.hazirderneksitesi.com Pnoks Yazılım Danışmanlık Hizmetleri'nin bayisi ve çözüm ortağı olarak çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.

Müşterilerine Dernek ve Köy Site tasarımları sunan Hazır Dernek Sitesi.com müşteri memnuniyetini ön planda tutarak 10 uncu yıllımızda Türkiye nin 81 illindeki bir çok il derneği, ilçe derneği, köy dernekleri ile çalışmaya devam etmektedir.

Gerek kurumsal gerekse bireysel hizmetler konusunda her geçen gün hızla büyüyen Hazır Dernek Sitesi.com Pnoks Yazılım Danışmanlık Hizmetleri ile yenilikçi ve kaliteli hizmetlerini kendi müşterileriyle buluşturmaktadır.

Bizi Tercih Edenlerden Bazıları